siječanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Lipanj 2008 (1)
Siječanj 2008 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Dizajn: PatrikDizajn

Opis bloga

U ovom blogu ćete čitati o mojoj najdražoj seriji Cobri 11thumbup...

Likovi

Erdogan Atalay (Semir Gerkhan) rođen je 22.09.1966 godine. Oženjen je Annom Pollmann s kojom ima kćer Amiru Paulettu Melisande koja ima 5 godina. Visok je 160 cm. Ima smeđu kosi i smeđe oči. U slobodno vrijeme bavi se goegrafijom.
Image Hosted by ImageShack.us



Rene Steinke (Tom Kranich) rođen je 16.11.1963 godine. Visok je 176 cm. Neoženjen je i nema djece. Ima crnu kosu i zelene oči. U slobodno crijeme bavi se paraglajdingom i tenisom. Živi u Disburgu u Njemačkoj.


Christian Olliver (Jan Richter) rođen je 3.3 1972 godine. Rođen je u Njemačkoj, ali od 2005 živi u Los Angelesu. Neoženjen je i nema djece. Visok je 176 cm. Ima smeđu kosu i smeđe oči. Govori njemački, engleski i francuski jezik. U slobodno vrijeme bavi se boksom, nogometom, surfanjem, ronjenjem i ostalim sportovima.



Charlotte Schwab (Anna Engelhardt) rođena je 17.12.1952 godine. Neoženjena je i nema djece. Visoka je 168 cm. Ima smeđu kosi i smeđe oči. Živi u Njemačkoj. U slobodno vrijeme bavi se trčanjem i ronjenjem.



Chris Ritter (Gedeon Burkhard) rođen je 3. 7. 1969 godine u Munichu u Njemačkoj. Visok je 1, 78 i ima 72 kg. Ima tamno zelene oči i smeđu kosu. Rastavljen je i ima kćer. U slobodno vrijeme igra golf.

COBRA 11, SPECIJALCI S AUTOPUTA
Moćni motori, neustrašivi policajci, spektakularne potjere bez milosti, autoceste bez ograničenja brzine...
Policajci žive brzo i opasno, njihov radni dan je neprekidna i neumorna utrka sa smrću. Neprijatelji su im ubojice, otmičari, dileri droge, kradljivci... u očajničkom bijegu. To je neprestana borba bez milosti u kojoj vrhunski istrenirani tim svakodnevno hvata svoju opasnu lovinu po autocestama ali i po gradskim ulicama gdje brzina donosi mnoge nove opasnosti.
"Cobra 11" je jedna od klasičnih akcijom nabijenih serija, čijoj spektakularnosti pridonose sjajni specijalni efekti ultrabrzog ritma akcijskih sekvenci. Od senzacionalnog debija koji je širom Njemačke izazvao pravu gledateljsku groznicu, serija se proširila Europom. Zapaljiva smjesa vrhunske akcije, vrtoglavih potjera i zanimljivih policijskih slučajeva jamči prvoklasnu televizijsku zabavu.

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us



subota, 05.01.2008.

O Cobri 11...

U Cobri 11 glavni glumac je Semir Gerkhan, viši inspektor koji je u potpunosti posvećen svom poslu. Tijekom trajanja serije Semir je promijenio mnogo partnera. Prvi mu je bio Andre Fux. Semir i Andre bili su partneri vrlo kratko no izvrsno su se slagali i rješili sve slučajeve. Andre je poginuo na tajnom zadatku na Majorci. Drugi Semirov partner je Tom Kranich, također viši policijski inspektor. Semir i Tom postali su partneri tijekom Semirove potjere za jurećim automobilom koji nije mogao stati. i Tom je bio u tom autu te su tako postali partneti. No, Tom će odustati od policijskog podla nakon što su mu ubili djevojku s kojom se trebao oženiti. Kasnije će se Tom opet vretiti na posao. U međuvremenu Semirov partner je mladi inspektor Jan Richter koji je tek došao s policijske akademije. Semirova šefica je Anna Engelhardt.

Andre i Semir
Image Hosted by ImageShack.us


Jan i Semir
Image Hosted by ImageShack.us


Tom i Semir
Image Hosted by ImageShack.us





- 15:22 - Komentiraj (23) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.